Het grote fröbelboek voor adviseurs: dit is de voorlopige werktitel van het nieuwe boek van speeladviseur Marijne Vos en organisatiefilosoof Ben Kuiken. Maar is dat wel de goede titel die de lading dekt? En wat komt er dan allemaal in dat boek te staan?

Dat kun jij mede bepalen!

We nodigen je uit om met ons te komen spelen in de speeltuin in je hoofd en samen met ons het adviesvak te vernieuwen. In die speeltuin staat een schommel, waarmee je van perspectief kunt wisselen op de problemen die jij moet oplossen of waar je advies over wordt gevraagd. Er is een glijbaan, waarop je je mee kunt laten voeren door de krachten die er in je omgeving zijn. Op de draaimolen draai je voortdurend in cirkeltjes, totdat je er duizelig van wordt. Je kunt er je stokpaardjes berijden, en in de zandbak bouwen we aan nieuwe adviesvormen.

We gaan spelenderwijs aan de slag met concrete casussen voor managers en adviseurs, en proberen samen ons denken daarover verder op te rekken en nieuwe werkvormen te ontwikkelen. We kijken naar de aannames en paradigma’s achter de vraag. En we kijken vanuit verschillende rollen naar jouw bijdrage aan de organisatie. Daarnaast zal er een mysterie guest aanwezig zijn die ons prikkelt om nog meer buiten de lijntjes te kleuren.

Wanneer? Donderdag 1 oktober; van 10.00 tot 17.00 uur

Waar? Amsterdam West

Investering? € 175,-

Wat je daarvoor krijgt:

– een leuke dag waarin je eens op een hele andere dag met je vak als adviseur bezig bent dan normaal;

– je reflecteert op en speelt met vormen van adviseren en vult daarmee je koffertje;

– je levert een bijdrage aan ons boek en krijgt daarvoor een vermelding in het boek;

– uiteraard ontvang je het boek als het verschijnt (voorjaar 2021).

Meld je snel aan door ons een mail te sturen; er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers.