Het grote fröbelboek voor adviseurs is uit, het nieuwe boek van speeladviseur Marijne Vos en organisatiefilosoof Ben Kuiken. Voor het boek ontwikkelden zij een workshop speciaal voor (interne) adviseurs. Kom je mee spelen?

We nodigen je uit om met ons te komen spelen in de speeltuin in je hoofd en samen met ons het adviesvak te vernieuwen. In die speeltuin staat een schommel, waarmee je van perspectief kunt wisselen op de problemen die jij moet oplossen of waar je advies over wordt gevraagd. Er is een glijbaan, waarop je je mee kunt laten voeren door de krachten die er in je omgeving zijn. Op de draaimolen draai je voortdurend in cirkeltjes, totdat je er duizelig van wordt. Je kunt er je stokpaardjes berijden, en in de zandbak bouwen we aan nieuwe adviesvormen.

We gaan spelenderwijs aan de slag met concrete casussen voor managers en adviseurs, en proberen samen ons denken daarover verder op te rekken en nieuwe werkvormen te ontwikkelen. We kijken naar de aannames en paradigma’s achter de vraag. En we kijken vanuit verschillende rollen naar jouw bijdrage aan de organisatie. Daarnaast zal er een mysterie guest aanwezig zijn die ons prikkelt om nog meer buiten de lijntjes te kleuren.

Wat je krijgt:

  • een leuke dag waarin je eens op een hele andere dag met je vak als adviseur bezig bent dan normaal;
  • je reflecteert op en speelt met vormen en rollen van adviseren en vult daarmee je koffertje;

Geïnteresseerd? Stuur ons een mail.

Pst: deze training is ook intern te doen.