Kom je mee spelen in de speeltuin in je hoofd? Daar staan een schommel, waarmee je van perspectief kunt wisselen op de problemen die jij moet oplossen. Er is een glijbaan, waarop je je kunt laten meevoeren door de krachten die er in je omgeving zijn.

Het boek De Organisatiefilosoof is genomineerd voor de Ooa Boekenprijs. Om dit te vieren, bieden we adviseurs en managers de kans om met de ideeën uit het boek aan de slag te gaan.

Welkom in de speeltuin in je hoofd. In die speeltuin staat een schommel, waarmee je van perspectief kunt wisselen op de problemen die jij moet oplossen of waar je advies over wordt gevraagd. Er is een glijbaan, waarop je je mee kunt laten voeren door de krachten die er in je omgeving zijn. Op de draaimolen draai je voortdurend in cirkeltjes, totdat je er duizelig van wordt. Je kunt er je stokpaardjes berijden, en in de zandbak ontdekken we en spelen we met nieuwe adviesvormen.

De auteur van het boek De Organisatiefilosoof, Ben Kuiken, en ‘speel-adviseur’ Marijne Vos, nodigen je van harte uit om met ons te komen spelen in de speeltuin in je hoofd. We gaan spelenderwijs aan de slag met concrete casussen voor managers en adviseurs, en proberen samen ons denken daarover verder op te rekken. We kijken naar de aannames en paradigma’s achter de vraag. En we kijken vanuit verschillende rollen naar jouw bijdrage aan de organisatie. Daarnaast zal er een mysterie guest aanwezig zijn die ons prikkelt om nog meer buiten de lijntjes te kleuren.

Wanneer? 17 april en 19 mei; van 10.00 tot 17.00 uur

Waar? Amsterdam

Investering? € 175,- (ex btw, inclusief het boek De Organisatiefilosoof)

Meld je snel aan door een mail te sturen; er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers

Deze workshop is ook in-company te boeken.