Interesse in organisatiefilosofie? Tijdens de online Lunchbreak Organisatiefilosofie gaan we in gesprek over organisatiefilosofie en hoe je dit kunt toepassen in je organisatie.

Als filosofie denken over denken is, dan is organisatiefilosofie het denken over organisatie. Wat is een organisatie? En vooral: wat doet organisatie? Hoe kan het toch dat mensen die zeggen samen een organisatie te vormen zich anders gedragen dan thuis?

Als jij deze vragen ook wel eens stelt, dan zou organisatiefilosofie interessant voor je kunnen zijn. Omdat ons denken invloed heeft op ons handelen, kan het zinvol zijn om na te denken over het denken over organisatie.

Anders denken, kijken en praten over organisatie

Tijdens de online Lunchbreak Organisatiefilosofie gaan we met elkaar in gesprek over deze thema’s en onderzoeken we ons eigen denken over organisatie. Het is een voorproefje van de Leergang Organisatiefilosofie of de 2-daagse denk-werkplaats Organisatiefilosofie, maar je bent uiteraard ook van harte welkom als je gewoon even een uurtje anders wil denken, kijken en praten over organisatie.

Wanneer?

De eerstvolgende Lunchbreak Organisatiefilosofie is: woensdag 13 maart 2024.

Aanmelden?

Aanmelden kan eenvoudig door een mail te sturen naar ben@organisatiefilosoof.nl