Van 15 november tot en met 15 december komt de organisatiefilosoof bij je langs. Tijdens je MT-vergadering, personeelsdag, kerstborrel, teamoverleg of gewoon om een dag mee te lopen: overal waar jij de organisatiefilosoof bij denkt te kunnen gebruiken, daar kom ik.

Op 15 november verschijnt mijn nieuwe boek, De Organisatiefilosoof. Om dit heugelijke feit te vieren, ga ik een maand touren door Nederland en Vlaanderen. Ik ben beschikbaar voor vragen of om eens mee te denken over je hardnekkige probleem (of tegen te denken, daar heb je misschien nog wel veel meer aan). Ook kan ik een presentatie geven, een filosofische workshop, voordragen uit het verzamelde werk van Friedrich Nietzsche of…

Dagboek

Tijdens de tour houd ik een online dagboek bij, waarin ik beschrijf wat ik meemaak en welke gedachten zich bij mij en bij mijn gesprekspartners vormen. Dit ter lering ende vermaak van organiserend Nederland: we zijn tenslotte allemaal zoekende en niemand weet precies hoe je dat doet: slim organiseren. Wat wel slim is: leren van elkaar, van fouten en slimme oplossingen die anderen hebben bedacht.

Wat kost dat?

Een boek. Of beter: een exemplaar van De Organisatiefilosoof voor alle aanwezigen van de bijeenkomst (€ 25 per stuk). Daarnaast zou het fijn zijn als je mijn reiskosten betaalt, maar that’s it.

Hoe?

Simpel: nodig me gewoon uit door een mail te sturen naar ben@organisatiefilosoof.nl. Ik kijk dan in mijn agenda en als ik kan, kom ik. Wees er wel snel bij, want ook de organisatiefilosoof kan maar op één plek tegelijk zijn. Ik ben tenslotte geen tovenaar.

In november verschijnt mijn nieuwe boek: De Organisatiefilosoof. Hierover geef ik lezingen en trainingen. Meer weten? Stuur een mail.