Op dinsdag 12 november verschijnt mijn nieuwe boek De Organisatiefilosoof. Een maand lang reis ik door Nederland en Vlaanderen en zit ik aan bij een teamoverleg, geef ik een presentatie of doe ik iets anders dat een (filosofische) bijdrage levert aan je organisatie. Hieronder het tourschema.

Zoals je ziet wordt het een drukke maand, maar heb ik ook nog wel wat gaatjes in de agenda. Dus mocht je nog een teamoverleg hebben, een bijeenkomst met al je medewerkers of een andere gelegenheid waarbij de organisatiefilosoof gewenst of nodig is: je kunt me altijd nog uitnodigen. De prijs? Een exemplaar van De Organisatiefilosoof per deelnemer.

Veel bijeenkomsten zijn besloten, maar er zijn ook een aantal openbaar. Kom dus gezellig langs.     

Datum –> Waar? –> Wat? –> Openbaar? 

 • 15 november –> Utrecht –> boeklancering –> alleen voor genodigden
 • 19 november –> Haarzuilens –> heisessie PreventNed –> besloten
 • 19 november –> Utrecht –> Hogeschool –> Utrecht        
 • 21 november –> Terneuzen –> Teammeeting Passend onderwijs –> besloten
 • 25 november –> Lattrop-Breklenkamp –> Twentse Streekproducten Organisatie –> besloten
 • 25 november –> Zwolle –> Teammeeting Menzis –> besloten
 • 2 december –> Driebergen –> Alumnidag Invloed in complexiteit –> alleen voor genodigden
 • 6 december –> Breda –> KennisKnoopPunt –> inschrijven
 • 9 december –> Rotterdam –> Teamoverleg Ikazia Ziekenhuis –> besloten
 • 11 december –> Groningen –> Hanze Hogeschool –> alleen voor genodigden
 • 17 december –> Lieshout –> MT ViaViela –> besloten

Deze lijst zal de komende weken verder worden bijgewerkt. Ik verwacht namelijk nog wel wat aanvragen. Overigens kun je ook na deze periode mij inhuren voor een lezing of een sessie met je MT of team. Informeer naar de mogelijkheden.